Архів новин

24 августа 2019

Віталій Комарницький дав старт святковій програмі до Дня незалежності України

Сьогодні, 24 серпня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький урочисто відкрив святкову програму до 28-ї річниці Незалежності України.

Звертаючись до громади, очільник Луганщини наголосив, що цей день є найважливішим для сучасної України: «Я щиро вітаю усіх, хто з Україною у серці боронить нашу землю. Ми захищаємо нашу незалежність не тільки зі зброєю у руках, а і у повсякденній, плідній праці, у науці та спорті».

Президент започаткував відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 29 серпня День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Про це Глава держави повідомив під час урочистих заходів до Дня Незалежності України.

Президент зазначив, що сьогодні, у важливий для українців день, на Майдані Незалежності у Києві присутні родини загиблих військовослужбовців та учасників добровольчих формувань.

Жителям Луганщини та військовим Віталій Комарницький вручив державні нагороди та обласні відзнаки

В облдержадміністрації в День незалежності України знані жителі Луганщини та військовослужбовці отримали державні нагороди та обласні відзнаки.

Привітав та провів церемонію нагородження голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький.

Навіть у День Незалежності України не припиняються ремонтні роботи на мосту у Станиці Луганській

У рамках виконання рішень Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі за дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Віталія Комарницького на цей час продовжуються ремонтно-відновлювальні роботи мосту через річку Сіверський Донець в районі контрольного пункту в’їзду/виїзду «Станиця Луганська».

Луганщина відзначає День Незалежності України

Сьогодні, 24 серпня, у Сєвєродонецьку на площі Перемоги відбуваються урочистості, присвячені 28-й річниці Незалежності України.

До прямої телевізійної трансляції загальнонаціональних заходів у Києві доєдналися міста України.

Привітав українців зі святом Президент Володимир Зеленський.

Жителі Луганщини про незалежність. Микола Надулічний

Українці 28 років тому обрали свій напрям розвитку країни – шлях незалежності та демократії. То був безпрецедентний для нашого народу прояв єдності у волевиявленні, коли уми й серця звучали в унісон. З тих пір ми працюємо над розвитком України, над підвищенням стандартів життя, впровадженням найвищих людських цінностей, забезпечення прав і свобод людини і громадянина.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Віталія Комарницького з Днем Незалежності України

Шановні земляки!

24 серпня Україна відзначає своє головне свято – День Незалежності.

Особисто для мене,  поняття «незалежності держави» значно ширше ніж збереження її територіальної цілісності.

Для мене це, насамперед, вирішення проблем регіону, який сьогодні є форпостом країни: відновлення дорожньої інфраструктури, будівництво резервної лінії електроживлення, стратегічно важливої залізничної колії.