Прес-центр24 серпня 2019, 20:08

Віталій Комарницький дав старт святковій програмі до Дня незалежності України

Сьогодні, 24 серпня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький урочисто відкрив святкову програму до 28-ї річниці Незалежності України.

Звертаючись до громади, очільник Луганщини наголосив, що цей день є найважливішим для сучасної України: «Я щиро вітаю усіх, хто з Україною у серці боронить нашу землю. Ми захищаємо нашу незалежність не тільки зі зброєю у руках, а і у повсякденній, плідній праці, у науці та спорті».

Віталій Комарницький оглянув виставку, присвячену видатним луганчанам. «Презентація, присвячена нашим відомим землякам, дає нам зайву підставу для гордощів. Ми пишаємось своєю історією, своїми славетним земляками та мусимо зберегти у своєму серці пам'ять про них для наступних поколінь. І ми не маємо права забути тих, хто писав історію нашого краю», – зазначив голова облдержадміністрації.

Він також ознайомився з композиціями предметів декоративно-ужиткового мистецтва із різних куточків області, витворами народних майстрів та привітав малечу Луганщини на дитячому майданчику.

Продовжили святкову програму виступи професійних та аматорських колективів, а також зірки загальнонаціонального масштабу. Завершилось свято Незалежності для луганчан феєричним виступом кумира молоді — репера Ярмака.