Прес-центр17 березня 2021, 16:03

До уваги зацікавлених осіб! Для підтримки молодіжних ініціатив розроблено інтерактивну навчальну платформу

В рамках проєкту «Цифрова навчальна веб-платформа для молоді: розробка, дизайн та адаптація», що реалізується громадською організацією «Міжнародна агенція змін» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Нідерландів, Швейцарії та Швеції, було розроблено інтерактивну навчальну платформу FUNdraiser (https://fundraiser.games/ ).

Платформа FUNdraiser – це понад 100 інструментів для залучення ресурсів та управління фандрейзинговою діяльністю; можливість опанувати різні інструменти залучення ресурсів через гру, навчання та використання підходів й документів, що відповідають міжнародним стандартам та вимогам донорських інституцій; унікальний майданчик для пошуку партнерів з числа організацій громадянського, державного та бізнес-сектору, які опікуються питаннями розвитку молодіжного та волонтерського руху.

Зацікавлені особи мають змогу зареєструватись у каталозі організацій, що підтримують молодіжні ініціативи за посиланням: https://fundraiser.games/registration/#company.

Реєстрація у каталозі надає можливість розбудови міжрегіональної співпраці, пошуку партнерів для спільних проєктів, посилення свого впливу у громадах та регіоні, поширення інформації про свою діяльність серед молоді та залучення молодих активістів до своїх проєктів.

Також повідомляємо, що на YouTube каналі FUNdraiser: https://www.youtube.com/channel/UCd8KPTly0yGkMp5lqKOePxQ/videos вже доступні 14 навчальних відео з фандрейзингу на молодіжні проєкти від провідних українських експертів.