Прес-центр3 квітня 2017, 15:04

«Фантомівці» Луганщини виявляють порушення

Співробітники фіскального наряду Головного управління ДФС у Луганській області «Фантом» спільно з військовослужбовцями на незаконній переправі через річку Сіверський Донець біля с. Лобачево затримали ще одного жителя тимчасово окупованого с. Жовте. Він за 50 грн з людини переправляв на гумовому човні бажаючих з Жовтого на підконтрольну уряду України територію.

Коли човняра витягали з води, бойовики так званої «ЛНР» з протилежного берегу відкрили вогонь, повідомляє Головне управління ДФС у Луганській області.

Під прикриттям військових «фантомівці» з порушником сховалися в безпечному місці, щоб опитати свідків.

Човен вилучено. Відносно човняра складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 164 КУпАП. Його доставлено до органів Національної поліції для перевірки на причетність до незаконних військових формувань так званої «ЛНР».

Крім того, вихідними в магазині села Троїцьке Попаснянського району «фантомівці» повторно встановили факт продажу тютюнових виробів та алкогольних напоїв без відповідних ліцензій та дозволів. Підакцизні товари на суму 2,5 тис. грн з незаконного обігу вилучено. За даним фактом складено адмінпротокол за ч.1 ст.164 КУпАП.