Архів новин

08 апреля 2017

Юрій Гарбуз: Лінія розмежування – не перешкода для кохання

8 квітня з робочою поїздкою у Станично-Луганському районі перебував голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Очільник області ознайомився із ситуацією на КПВВ «Станиця Луганська» та поспілкувався із людьми, що перетинали пункт пропуску. Юрій Гарбуз вислухав луганчан та запевнив їх у тому, що владою робиться все можливе, щоб стабілізувати ситуацію в області, а також підтримати земляків по той бік лінії розмежування.

8 квітня прибирали території біля озера Чисте в місті Сєвєродонецьк

Керівництво та колектив Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації охоче підтримали і взяли участь в акції, в рамках якої, сьогодні, 8 квітня, прибирали території біля озера Чисте в місті Сєвєродонецьк.

У Сєвєродонецьку відбулась обласна акція «Квітуча Луганщина»

За ініціативи голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза сьогодні, 8 квітня, на Луганщині відбулась обласна акція «Квітуча Луганщина» у рамках Всеукраїнській акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою.

До заходу з прибирання долучились працівники підприємств, організацій, установ усіх форм власності, волонтери, учнівська, студентська молодь та громадськість, кожен з яких наводив порядок на попередньо визначених ділянках.

Новини АТО: на Луганщині поранено двох українських воїнів

Вчора вдень внаслідок ворожого обстрілу з автоматичних гранатометів по укріпленнях наших захисників поблизу села Катеринівка Попаснянського району, зазнали поранень двоє військовослужбовців.

 

У напрямку села Кримське Новоайдарського району бойовиками застосовувалися великокаліберні кулемети.

 

По укріпленнях сил АТО поблизу смт Станиця Луганська відкривався вогонь з автоматичних гранатометів.