Прес-центр1 квітня 2017, 20:04

Фестиваль «Луганщина - світанок України» подарував троїчанам не тільки зустріч із народними талантами

1 квітня в рамках робочої поїздки до Троїцького району голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово- цивільної адміністрації Юрій Гарбуз відвідав Троїцький територіальний центр, районне територіальне медичне об’єднання, дитячо-юнацьку спортивну школу, а також районний будинок культури, де взяв участь у урочистому відкритті обласного огляду-конкурсу майстрів мистецтв та аматорів народної творчості «Луганщина  - світанок України».

«Сьогодні я зустрівся із фермерами ознайомився із найважливішими соціальними об’єктами району,  а зараз бачу дівчат та хлопців, які відкрили хороший, добрий фестиваль. Я почуваюся добре, тому, що я відчуваю себе у родинному колі. У кожному з вас я бачу, що ми єдина родина.  Я дуже хочу, щоб і у Троїцькому районі, і на будь-якій іншій території Луганщини не було конфліктів. Щоб всюди панували мир та щастя.

Ми не можемо змінити минуле, але ми повинні змінити майбутнє! Ми маємо зробити це заради наших дітей», - звернувся Юрій Гарбуз до троїчан.

Керівник області вручив директору Троїцької музичної школи сертифікат на 80 тисяч гривень на придбання музичних інструментів, а також повідомив про виділення з бюджету області 4,5 млн. грн. Троїцькому РТМО  для придбання сучасного рентгенапарату  та флюорографу, 1,5 млн.грн.  – на розширення приміщень територіального центру та 1,4 млн.грн.- на утеплення та ремонт ДЮСШ.