Прес-центр24 лютого 2020, 16:02

Обласна влада та міжнародні організації обговорюють грантові та інвестиційні програми на 2020 рік

Заступник голови облдержадміністрації Наталія Романенко провела засідання Координаційної ради з питань реалізації в Луганській області проєктів, програм та ініціатив ЄС, ПРООН, інших міжнародних організацій.

У вітальному слові Наталія Романенко звернулася до усіх присутніх партнерів з подякою за їх працю на благо розвитку Луганщини: «Увесь регіон вдячний вам за ту підтримку та вашу плідну працю, це дуже важливо для жителів області. Окремо вдячна за ваше чітке відчуття проблематики Луганщини. Впевнена, що тільки спільними зусиллями ми можемо подолати наслідки кризи, що сталася, і для цього необхідно докласти не лише розум, а і душу».

Михайло Снопенко, заступник директора Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин, наголосив що це вже друга зустріч у рамках обговорення напрямів економічного розвитку та підтримки малого та середнього підприємництва.

Головною метою засідання є взаємодія та обговорення спільного бачення міжнародних партнерів, які працюють за напрямом «Економічний розвиток та підтримка бізнесу», у форматі кластерного засідання, яке ініційовано облдержадміністрацією. На заході були присутні представники 10 міжнародних організацій, які презентували свої плани роботи на 2020 рік. Учасники акцентували свою увагу на перспективах грантових програм та підтримці сільскогосподарського сектору. Окремо варто зауважити про підтримку розвитку ІТ напрямку шляхом навчання та провадження курсів для мешканців регіону.