Архів новин

19 февраля 2020

Увага! Оголошення

20 лютого 2020 року в облдержадміністрації відбудеться засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
Місце проведення:  Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59, 2-й поверх, зал засідань.

Початок 08:30.

Сергій Гайдай: Франція інвестуватиме в Луганщину понад 100 мільйонів євро

Як було поінформовано раніше, голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай зустрічався з Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні Етьєном де Понсен, де обговорив можливості фінансування будівництва залізничного сполучення на Луганщині.

Наразі відповідні домовленості вже досягнуті. Сторони розглянули це та інші питання сьогодні, 19 лютого, в Києві.

Оголошення про проведення конкурсу з визначення проєктів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями

Оголошення про проведення конкурсу з визначення проєктів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету

У суботу в Новоайдарі відбудеться перший етап фестивалю «Байбак-fest»

Запрошуємо жителів та гостей області долучитися дообласного відкритого фестивалю-конкурсу української культури та фольклору «Байбак-fest».

У 2020 році проведення фестивалю-конкурсу заплановане у чотири сезонні етапи:

зимовий – 22 лютого 2020 року, смт Новоайдар;

весняний – 11 квітня 2020 року, м. Попасна;

літній – 20 червня 2020 року, смт Станиця Луганська;

осінній – 24 жовтня 2020 року, м. Старобільськ.

Гала-концерт переможців фестивалю-конкурсу очікується під час заключного – осіннього етапу фестивалю в Старобільську.

Оголошення про проведення конкурсу на укладення угод про відпрацювання не менше трьох років у державних і комунальних закладах освіти, що розташовані у сільській місцевості або селищі міського типу Луганської області, в 2020 році

1. Організатором конкурсу на укладення угод про відпрацювання не менше трьох років у державних і комунальних закладах освіти, що розташовані у сільській місцевості або селищі міського типу Луганської області, у 2020 році (далі – Конкурс) є Департамент освіти і науки облдержадміністрації (далі – організатор).

2. Конкурс проводиться відповідно до прогнозованої потреби щодо фахівців з вищою педагогічною освітою педагогічних спеціальностей у сільській місцевості або селищі міського типу області, визначеної органами місцевого самоврядування та узагальненої організатором (додається).

12-та щорічна церемонія "Молода людина Луганщини" у сюжеті телеканалу "СТВ"

12-та щорічна церемонія "Молода людина Луганщини"

Ціна на газ у лютому буде меншою, – Олексій Оржель

Міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель заявив, що у цьому кварталі у платіжках на опалення суми будуть меншими - ціна на газ для споживачів знизиться ще додатково в лютому. Це стало можливим завдяки підписанню договору про транспортування газу та стабілізації ситуації на українському та європейському ринках.

«У лютому, у березні, влітку – буде рекордно менша ціна на газ, адже нам вдалося стабілізувати ситуацію на ринку газу», - зазначив Олексій Оржель.

У Метьолкіному піротехніки вилучили два боєприпаси часів Другої світової війни

Протягом минулої доби, 18 лютого, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 0,01 га місцевості у смт Метьолкіне поблизу Сєвєродонецька.

У лісосмузі на відстані 300 метрів від житлових будинків виявлено місцевим жителем предмет, зовні схожий на мінометну міну.

Після проведення фахівцем ідентифікації вибухонебезпечного предмета, на місце події прибув піротехнічний підрозділ, у кількості 6 осіб особового складу, Головного управління ДСНС України у Луганській області. Вони вилучили та згодом знищили дві мінометні міни часів Другої світової війни.

Інформація щодо виставково-ярмаркової діяльності в Україні та за кордоном у 2020 році

На офіційному сайті Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України можна ознайомитись із загальним переліком заходів виставково-ярмаркової діяльності в Україні у 2020 році та переліком виставок і ярмарків за кордоном у 2020 році.

Інформацію опубліковано в рубриці «Розвиток експорту»:

Увага! Сьогодні на Луганщині буде проведено запуск електросирен в навчальних цілях

Сьогодні, 19 лютого 2020 року, з 13:45 до 14:00 за київським часом заплановано проведення технічної перевірки автоматизованої системи централізованого оповіщення «Сигнал-ВО» області із запуском електросирен в навчальних цілях.