Архів новин

05 февраля 2020

Наша спортсменка з настільного тенісу увійшла в ТОП-12 найсильніших юніорок України до 18 років

У місті Чернігів відбулись Всеукраїнські змагання найсильніших юніорів України (2002 року народження та молодші) з настільного тенісу.

Луганську область на змаганнях представляла Вероніка Матюніна.

Так, за результатами змагань Вероніка виборола третє місце та увійшла в ТОП-12 найсильніших юніорок України до 18 років.

Тренує тенісистку Олександр Мінін.

Вітаємо!

Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян.

Жінка, інвалід 3 групи, з Кремінського району звернулась до очільника області по допомогу. Вона виховує 17-річного сина, який хворіє на генетичну хворобу. Юнак вже декілька разів був прооперований, проте його стан до цього часу не покращився. Також жінка розповіла голові облдержадміністрації, що в сім’ї немає коштів на придбання власного житла.

163 мільйони гривень на зарплату шахтарям вже спрямовано, – Мінекоенерго

Вже сьогодні Державна казначейська служба України перерахувала 163 млн грн, які будуть спрямовані на забезпечення оплати праці шахтарів та внесення обов’язкових платежів, пов’язаних з виплатою заробітної плати.

Гроші, у тому числі, будуть перераховані на ДП «Первомайськвугілля» й ПАТ «Лисичанськвугілля».

Малим та середнім підприємництвом області реалізовано продукції на 35 мільярдів гривень, – брифінг

Про це на брифінгу для ЗМІ зазначила заступник директора Департаменту – начальник управління інвестиційної діяльності, підприємництва та цінової політики Департаменту економічного розвитку, зовнішньоекономічної  діяльності та туризму облдержадміністрації Людмила Ахтирська.

Увага! Оголошення

7 лютого 2020 року в облдержадміністрації відбудеться засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
Місце проведення:  Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59, 2-й поверх, зал засідань.

Початок 08:30.

Сергій Гайдай: обласні служби до негоди готові, упевнений, усі спрацюють злагоджено

Сьогодні, 5 лютого, відбулося засідання обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та сталого проходження опалювального сезону у режимі відеоконференцзв’язку.

Голова облдержадміністрації Сергій Гайдай, який провів засідання, зазначив, що на Луганщині в найближчі дні прогнозують суттєве погіршення погодних умов та штормове попередження.

Сергій Гайдай запропонував Посольству Канади призначити почесного консула на Луганщині

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай вчора зустрівся з делегацією Посольства Канади в Україні на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладза.

Важливо: розклад ЗНО-2020

Реєстрація на основну сесію ЗНО розпочалася та триватиме до 24 березня 2020 року. Його мають пройти учасники, які планують цьогоріч вступати до вишів на бакалавра, а також учні 11 класу, які складають державну підсумкову атестацію у формі ЗНО.

Загалом цього року очікується понад 346 тисяч учасників тестування. Серед них будуть випускники шкіл цього і минулих років, учні профтехів, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти, випускники закордонних закладів освіти.

Президент підписав закони, що дозволяють Укравтодору залучати під державні гарантії запозичення на розвиток дорожньої інфраструктури

Президент України Володимир Зеленський підписав закони «Про внесення змін до розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України» № 467-ІХ та «Про внесення змін до статті 6 Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» №468-ІХ, які Верховна Рада ухвалила 16 січня 2020 року.

Закони передбачають можливість для Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) отримувати державні гарантії за запозиченнями з 2020 року для фінансування розвитку мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення.

Піротехніками на Луганщині виявлено та вилучено три одиниці вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби, 4 лютого, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 3,3 га місцевості у Попаснянському та Станично-Луганському районах.

Загалом під час обстеження виявлено та вилучено один артилерійський снаряд й два інженерних боєприпаси.

Нагадуємо! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою: