Архів новин

29 февраля 2020

Підстанція ПС 500/220 кВ «Кремінська» не має аналогів у Європі, - в.о. голови правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр розвитку громад та територій України Денис Шмигаль, Голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко та голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай ознайомились із будівництвом підстанції ПС  500/220 кВ «Кремінська», яке має завершитись вже у травні поточного року.

Луганщина у скорботі схиляє голову перед мужністю та звитягою головного сержанта механізованого взводу 93-тя ОМБр Холодний Яр Володимира Миколайовича Федченка, який віддав життя за незалежну Україну

Володимир Федченко (псевдо «Фед») став на захист своєї держави, щоб його родина жила у вільній країні.

З грудня 2016 року він у складі 93 бригади боронив рідну Луганщину, позиції біля Старогнатівки та Авдіївки.

 

27 лютого, під час бою Володимир Федченко надавав допомогу пораненому побратиму. У цей момент ворожий снайпер влучив йому у голову, не давши воїну жодного шансу.

 

Важко висловити біль від таких втрат, коли війна відбирає найдорожче – молоді життя, батьків у дітей та коханих у дружин, але жоден Герой не буде забутий. Україна буде єдиною!