Прес-центр5 серпня 2020, 15:08

Потрібно врятувати місто від колапсу, – Сергій Гайдай під час представлення керівника військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька

Це – діючий співробітник Служби безпеки України Олександр Стрюк. Очільник Луганщини представив його сьогодні, 5 серпня, в Сєвєродонецьку.

«Роботи дуже багато. Бо, на жаль, в міськраді через політичні непорозуміння виникла криза. Сєвєродонецьку, де я народився, та діяльності керівника місцевої військово-цивільної адміністрації приділятиму особливу увагу. Я не можу підвести це місто», – наголосив Сергій Гайдай.

У свою чергу, Олександр Стрюк, звертаючись до керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств, висловив сподівання на ефективну співпрацю: «З колективом, який є, ми зробимо все необхідне, щоб кожна служба якісно функціонувала, а Сєвєродонецьк розвивався».

Сергій Гайдай акцентував, що за декілька років у міської влади не було налагоджено нормальної співпраці із жодним головою обласної державної адміністрації: «Це не питання щодо амбіцій. Необхідно співпрацювати. Наприклад, у повному обсязі реалізовувати проєкти, що фінансуються Державним фондом регіонального розвитку. Упевнений, ми змінимо цю ситуацію на краще у найкоротший термін. Потрібно врятувати місто від колапсу».

Сергій Гайдай повідомив, що вже провів перемовини з Міністром молоді та спорту України щодо реконструкції Льодового палацу спорту у наступному році. А протягом зимового періоду необхідно повернути заклад до комунальної власності.

Відповідаючи на питання журналістів та громадськості, очільник Луганщини, зокрема, зазначив, що необхідно поновити програму підтримки ОСББ, а фінансування проєктів-переможців Громадського бюджету міста Сєвєродонецька у 2020 році обов’язково відбудеться.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський 28 липня 2020 року підписав Указ № 297/2020 про утворення військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецьк Луганської області.

Стрюка Олександра Сергійовича призначено на період відрядження на посаду керівника військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецьк із 4 серпня 2020 року розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації № 271-к від 4 серпня 2020 року.