Архів новин

29 августа 2020

Луганщина вшанувала пам’ять синів і доньок України, які віддали заради неї найцінніше – своє життя

Скорботною ходою, схиливши прапори, двома колонами: одна з боку Сєвєродонецька, інша – з боку Лисичанська, пройшли вдячні захисникам люди та об’єднались на місці  загибелі групи військовослужбовців під керівництвом полковника, посмертно генерал-майора Нацгвардії  Олександра Радієвського.

На грудях учасників ходи були приколоті значки та власноруч зроблені соняхи як символ трагічних подій російсько-української війни, що  розгорталися на сході України, саме на полях соняхів, які вже поспіли.

На Луганщині виявлено сім нових випадків захворювання на COVID-19

За весь час досліджень в області діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений у 302 людей.

З них одужали – 186; лікуються – 114.
За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 29 серпня (09:00) в Україні 114 497 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2492 летальний, 56138 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 2481 нових випадків. Загалом проведено 1516 712 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужали 1055 пацієнтів.

Звернення голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Шановні жителі Луганщини!

29 серпня 2014 року – сумна та драматична дата в новітній історії України і хроніці нашої війни за незалежність. Тоді весь світ дізнався про українське місто Іловайськ.

При виході з оточення так званим «гуманітарним коридором» колони з нашими військовослужбовцями та добровольцями були впритул розстріляні ворожою зброєю. Це стало для них дорогою смерті. Загинули 366 захисників України.  

Пам’ятаю, як з усіх ЗМІ лунало: сталося найгірше – російське вторгнення.