Прес-центр1 березня 2021, 15:03

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди 100-річчя Луганського національного університету імені Тараса Шевченка

Шановні викладачі, студенти та випускники Луганського національного університету імені Тараса Шевченка! За 100 років свого існування Університет пройшов великий шлях розвитку, незмінно гуртуючи навколо себе кращих представників освіти, культури та мистецтва Луганщини і Слобожанщини, створюючи вагомий внесок у наукову та просвітницьку справу України. Тисячі випускників по всьому світу з теплотою та вдячністю згадують свою Альма матер і ефективно використовують отримані в університеті знання в різноманітних сферах життя.

Через війну Університет змушений був почати сторінку своєї новітньої історії на новому місці. В старих корпусах на Оборонній залишилась матеріально-технічна база, втрата якої завдала болісного удару, але відбудовувати життя на новому місці та незмінно залишатися провідним вищим навчальним закладом Сходу України допомагають славетні академічні та студентські традиції.

Впевнений, що в майбутньому Луганський національний Університет імені Тараса Шевченка очікують нові звершення в науковій та педагогічній сферах, перемоги та відкриття талановитих і вдячних випускників. Бажаю Університету, його викладацькому колективу та студентам процвітання і подальшого розвитку, успішних досліджень, масштабних відкриттів, успіхів та натхнення.

З повагою

Голова Луганської обласної державної адміністрації

– керівник обласної військово-цивільної адміністрації                Сергій ГАЙДАЙ