Прес-центр5 грудня 2016, 09:12

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Міжнародного дня волонтера

Шановні представники волонтерських організацій!

Дорогі друзі!

 

5 грудня у більшості країн відзначають Всесвітній день волонтера. Прийміть щирі вітання з нагоди свята, яке символізує жертовність, людяність, здатність до співчуття і готовність прийти на допомогу!

З «чорного» для України 2014 року слово «волонтер» у нашій свідомості ототожнюється з «рятівником». Саме ви, волонтери-добровольці, першими прийшли тоді на допомогу мирним мешканцям Луганщини та нашим захисникам. Завдяки вам тисячі переселенців отримали речі першої необхідності, а воїни на передовій – вкрай потрібне їм тоді обмундирування. Ризикуючи власним здоров’ям і життям, ви поїхали у саме пекло бойових дій, аби підтримати усіх, кому була потрібна допомога.

У вдячній пам’яті народу назавжди залишаться імена волонтерів, які загинули, допомагаючи відстоювати свободу і незалежність рідної землі.

Милосердя, щирість душі та доброчинність буде існувати доти, доки існує потреба людей у допомозі і доки існують такі люди, як ви.

Нехай допоможе вам Бог у вашій шляхетній, подвижницькій та такій потрібній усім нам справі!

 

З повагою та глибокою вдячністю

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                                Юрій Гарбуз