Архів новин

30 декабря 2016

Нова Луганщина: Люди. Троїцький район

У Троїцькому районі відновлюються заклади інфраструктури.

Майже 2 млрд грн податків і зборів отримали місцеві бюджети Луганщини

З початку року до місцевих бюджетів міст та районів Луганської області платники перерахували 1 млрд 913 млн грн податків і зборів. Це на 296,5 млн грн більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Найвагомішим є податок на доходи фізичних осіб, якого протягом січня-листопада надійшло 1 млрд 148 млн грн.

Нагадаємо, що саме доходи місцевих громад спрямовуються на потреби, розвиток та благоустрій наших міст і селищ, повідомляє Головне управління ДФС у Луганській області.

Юрій Гарбуз привітав захисників України з Новорічними та Різдвяними святами

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз завітав до українських військовослужбовців, позиції яких розташовані поблизу міста Щастя.

Нагода була дуже приємна – привітати наших захисників з Новим роком та Різдвом Христовим.

Очільник області вручив їм обласні відзнаки та святкові подарунки.

Участь у цьому заході також узяв заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

У Станично-Луганському відбулися святкові Новорічні та Різдвяні заходи

У Станично-Луганському будинку культури відбулися районні урочистості, присвяченні Новорічним та Різдвяним святам.

Захід було організовано за сприяння голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза.

Присутній на урочистому дійстві його заступник Юрій Клименко привітав усіх від імені очільника області зі святами та вручив подарунки.

З Новим роком та різдвом Христовим!

Дорогі друзі, колеги, всі жителі Луганської області і всієї України! Напередодні свят, дозвольте привітати Вас з Новим роком та Різдвом Христовим. У році, що минає у кожного з нас було багато як хорошого, так і не дуже. Але в передсвяткові дні не хочеться говорити і думати про погане!
Цей рік дійсно був не простим для жителів Луганської області та України в цілому. Але він показав нам, що ми можемо досягати очікуваних результатів, і добиватися успіхів. Ставити амбітні цілі і працювати на результат. Ми завжди вірили і продовжуємо вірити в успіх.

Нова Луганщина: Люди. Старобільський район

 

 

У Старобільському районі відновлюються заклади інфраструктури.

Завдяки зусиллям очільника області Юрія Гарбуза понад сто мільйонів гривень отримають шахтарі Луганщини вже до Нового року

Близько 140 мільйонів гривень на погашення заборгованості по заробітній платі шахтарям держпідприємств «Лисичанськвугілля» та «Первомайськвугілля» виділені сьогодні, 29 грудня, розпорядженням Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика.
Нагадаємо, 15 листопада Міністр Ігор Насалик під час робочої поїздки до Луганської області обіцяв погасити заборгованість із зарплати перед шахтарями Луганщини до настання 2017 року.

Розвиток освіти Луганщини – один з пріоритетних напрямів діяльності облдержадміністрації

У 2016 році в сфері освіти Луганщини досягнуто значних успіхів. На території області відкриваються дошкільні навчальні заклади, створюються опорні школи та зміцнюється матеріально-технічна база учбових установ.

Зокрема, у закладах дошкільної освіти відкрито сім навчально-виховних комплексів та три дошкільних навчальних заклади.

Братня Львівщина передала жителям області Вифлеємський Вогонь Миру та Різдвяний Дідух

На Луганщину завітав голова Львівськоі обласної ради Олександр Ганущин та передав жителям області Вифлеємській Вогонь Миру та Різдвяний Дідух – символи миру і благополуччя.

Нова Луганщина: Люди. Станично-Луганський район

 

У Станично-Луганському районі відновлюються заклади інфраструктури.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Новим роком та Різдвом Христовим

Дорогі земляки!

Щиро вітаю вас з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці радісні свята принесуть у ваші оселі затишок і добробут, подарують гарний настрій і наповнять любов’ю серця!

У новорічну ніч у всіх куточках нашої країни рефреном звучатиме побажання Миру, здійснення якого найбільше чекають тут, на Сході. 

Я щиро бажаю, щоб у 2017 році сотні тисяч вимушених переселенців повернулися у рідні домівки! Бажаю, щоб наші захисники зустрічали свята не в окопах, а в родинному колі! 

В облдержадміністрації обговорили питання щодо формування госпітальних округів на Луганщині

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Роман Власенко провів нараду, присвячену формуванню госпітальних округів на території Луганської області.

Відбулася Стартова акція з нагоди відзначення 500-річчя Реформації

Днями у Сєвєродонецькому міському палаці культури відбулася Стартова акція з нагоди відзначення 500-річчя Реформації «Україна та Європа святкують Різдво разом».

У заході взяли участь близько 500 віруючих релігійних громад протестантських християнських церков, діючих на підконтрольній українській владі території Луганської області.

Зі словами привітання з нагоди Різдва Христового до присутніх звернулася заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик: «Щиросердно бажаю вам Миру, здоров’я, добробуту та натхнення на ниві духовного та соціального служіння».

Новини АТО: у переддень новорічних свят бойовики продовжують збройні провокації

Протягом минулої доби та після півночі ворог 10 разів відкривав вогонь по позиціях наших захисників, повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Зокрема, у напрямку смт Станиці Луганської та околиць зафіксовано п’ять обстрілів з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів та стрілецької зброї.

У той же час по укріпленням сил АТО поблизу села Новозванівка Попаснянського району застосовувалися протитанкові та автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.