Архів новин

19 декабря 2016

Пам’ятка щодо протидії обмороження та переохолодження

У Луганській області фіксуються випадки обмороження у зв’язку з різким похолоданням та низькими показниками температури повітря. Щорічно до лікувальних закладів області надходять постраждалі з різними стадіями обмороження. Щоб уникнути переохолодження й обмороження, фахівці рекомендують дотримуватись основних правил поведінки.

Найчастіше обмороження виникає при температурі повітря нижче – 10С-20С. Статистика свідчить про те, що навіть усі важкі обмороження з ампутацією кінцівок виникають, коли людина перебуває у стані важкого алкогольного сп’яніння.

«Радани» відсвяткували першу річницю своєї творчої діяльності

Усього рік тому на сцені Сєвєродонецького обласного музичного училища імені С. Прокоф’єва відбувся перший концерт «З Батьківщиною в серці», який ознаменував народження нового колективу – ансамблю пісні і танцю «Радани». Це творче об’єднання лише за кілька місяців кропіткої праці зробило майже неможливе – подарувало глядачам свій перший концерт, сповнений любові до рідної землі і вже отримав щирі схвалення від глід асів області.  

І саме на цій сцені, разом з прихильниками своєї творчості колектив «Радани» відсвяткував річницю з дня створення.

Юрій Гарбуз привітав дітей області з Днем Святого Миколая

Сьогодні голова Луганського обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз завітав до Сєверодонецького обласного музичного училища ім. С. Прокоф’єва, де для маленьких жителів області показали святкову виставу «Подарунок Святого Миколая», підготовлену творчим колективом Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

Соціальні об'єкти Троїцького району отримали фінансування з обласного бюджету

На Луганщині триває відновлення закладів соціальної сфери.

Коментар Президента щодо переходу «Приватбанку» у власність держави

Дорогі співвітчизники!

Вважаю своїм прямим обов’язком роз’яснити суть тих кроків, які вчора та сьогодні здійснені щодо «Приватбанку».

Попри те, що йдеться про приватну банківську установу, ці рішення не є чиєюсь приватною справою. Вони безпосередньо стосуються приблизно половини дорослого населення України – фізичних осіб, які є його клієнтами. Рівно як і понад п’ятдесятьох відсотків усіх юридичних осіб, зареєстрованих в Україні.

Юрій Гарбуз підписав угоду, яка допоможе громадянам відшкодовувати витрати на утеплення житла

Сьогодні, 19 грудня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз підписав угоду про співробітництво між облдержадміністрацією та ПАТ «Ощадбанк» щодо відшкодування частки теплових кредитів населення.

В управліннях соціального захисту населення працюють «гарячі лінії» щодо порядку отримання житлових субсидій

Перелік управлінь соціального захисту населення області та номерів телефонів «гарячих ліній», які працюють для інформування громадян населення  щодо порядку отримання житлових субсидій.

№ з/п

Повна назва управління соціального захисту населення

Юрій Гарбуз підписав угоду, яка допоможе громадянам відшкодовувати витрати на утеплення житла

Сьогодні, 19 грудня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз підписав угоду про співробітництво між облдержадміністрацією та ПАТ «Ощадбанк» щодо відшкодування частки теплових кредитів населення.

Медичні заклади Троїцького району оснащуються новим обладнанням

На Луганщині триває відбудова медичної сфери регіону.

Новини АТО: на Луганщині бойовики продовжують порушувати «режим тиші»

Протягом минулої доби та після півночі бойовики вісім разів відкривали вогонь вздовж всієї лінії розмежування, повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Зокрема, по позиціям сил АТО поблизу сіл Троїцьке та Новоолександрівка Попаснянського району тричі вівся обстріл з 82-мм мінометів, БТР, гранатометів різних типів та стрілецької зброї.

У той же час у напрямку смт Станиця Луганська та села Сизе противник тричі застосовував підствольні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Юрій Гарбуз привітав з Днем Святого Миколая та новорічними святами вихованців дитячих будинків сімейного типу Станично-Луганського району

Напередодні Дня Святого Миколая голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз завітав до Станично-Луганського району. Керманич Луганщини привітав дітей, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу, та учнів музичної школи селища.

Юні музиканти зустріли гостей святковим концертом. Очільник області передав цінні подарунки та солодощі вихователям та вихованцям трьох дитячих будинків сімейного типу, де загалом зростає сьогодні 19 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.