Прес-центр19 грудня 2016, 08:12

Юрій Гарбуз привітав з Днем Святого Миколая та новорічними святами вихованців дитячих будинків сімейного типу Станично-Луганського району

Напередодні Дня Святого Миколая голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз завітав до Станично-Луганського району. Керманич Луганщини привітав дітей, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу, та учнів музичної школи селища.

Юні музиканти зустріли гостей святковим концертом. Очільник області передав цінні подарунки та солодощі вихователям та вихованцям трьох дитячих будинків сімейного типу, де загалом зростає сьогодні 19 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Коли настають свята, ми всі – і дорослі, і діти – чекаємо дива, – такими словами звернувся до діточок Юрій Гарбуз. – Нехай воно станеться, нехай усі ваші мрії здійсняться і нехай якомога скоріше на нашу землю прийде Мир!».

Долучилися до святкових вітань також гості з Рівненщини – голова Дубенської райдержадміністрації Юрій Парфенюк, Гощанської – Юрій Ковальчук, Корецької – Сергій Черній, перший заступник голови Костопільської РДА Олександр Коваль, начальник відділу ЦВС ОК «Захід» Олександр Савенко та волонтери.

Цим візитом рівненська делегація продовжила тісну співпрацю між Луганщиною та Рівненщиною, започатковану обласними головами Олексієм Муляренком та Юрієм Гарбузом.