Прес-центр19 грудня 2016, 15:12

Юрій Гарбуз привітав дітей області з Днем Святого Миколая

Сьогодні голова Луганського обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз завітав до Сєверодонецького обласного музичного училища ім. С. Прокоф’єва, де для маленьких жителів області показали святкову виставу «Подарунок Святого Миколая», підготовлену творчим колективом Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

У концертній залі зібралася 500 дітей з Луганщини, насамперед, це діти з прийомних сімей, вихованці будинків сімейного типу,  інтернатних установ, а також діточки учасників антитерористичної операції  та дітки, батьки яких загинули під час військової агресій проти нашої країни.

Звертаючися до маленьких глядачів, Юрій Гарбуз сказав: «Любі діти! Вітаю вас із Днем Святого Миколая.  Ми всі, і дорослі, і ви, віримо в диво. Тож нехай дива трапляються у вашому житті якомога частіше. Святий Миколай  є взірцем милосердя, щедрості, доброзичливості, чуйності та любові. Тож нехай він береже вас!»

А ще він додав, що дорослі є помічниками Святого Миколая та створюють для них це свято.

Крім того, Юрій Гарбуз відвідав у Лисичанську Луганську обласну дитячу клінічну лікарню та Лисичанський центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Вихованцям центру керманич області передав солодощі, а маленьким пацієнтам лікарні – подарунки від Адміністрації Президента України.