Прес-центр19 грудня 2016, 16:12

«Радани» відсвяткували першу річницю своєї творчої діяльності

Усього рік тому на сцені Сєвєродонецького обласного музичного училища імені С. Прокоф’єва відбувся перший концерт «З Батьківщиною в серці», який ознаменував народження нового колективу – ансамблю пісні і танцю «Радани». Це творче об’єднання лише за кілька місяців кропіткої праці зробило майже неможливе – подарувало глядачам свій перший концерт, сповнений любові до рідної землі і вже отримав щирі схвалення від глід асів області.  

І саме на цій сцені, разом з прихильниками своєї творчості колектив «Радани» відсвяткував річницю з дня створення.

Концерт «Наш рік співочий» відбувся як завжди феєрично: з тим же запалом і натхненням. Цього вечора ансамбль подарував вдячним слухачам свої найкращі номери. Вокалісти ансамблю підкорили слухачів найчарівнішими звуками а капельних номерів, а артисти балету захопили яскравими танцювальними постановами.

Також вразили яскравістю власного різноманітного репертуару артисти інструментального гурту.

Протягом року ансамбль дав чотири сольних концерти, постійно брав участь у всіх обласних і міських заходах та активно гастролював.

Колектив став відомим не лише на рідній Луганщині, але й в інших регіонах України. Їх творчість знає і любить Львівщина, Харківщина і навіть місто Київ. У своєму репертуарі, що постійно оновлюється,  «Радани» вже мають більше 60 творів, серед яких народні, лемківські та а капельні пісні, українські сучасні, інструментальні твори, а також твори за власним авторством, багато з яких звучали у програмі святкового концерту.

Оплески та щирі слова захоплення глядачів стали найбільшим подарунком і вдячністю артистам колективу.