Прес-центр13 квітня 2017, 15:04

Продовжується плідна співпраця між Луганською областю та Львівщиною

Сьогодні, 13 квітня, підписано угоду про співробітництво між Луганською облдержадміністрацією та Львівським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Її підписали голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз та заступник директора інституту Олександр Сушинський.

 

Документ передбачає розширення співробітництва у сферах інституційно-організаційного розвитку області, нормативно-проектної роботи та роботу з учнівською молоддю з питань розвитку Луганщини.

 

Підписана угода дасть змогу розробляти спільні концепції програм і планів інноваційного розвитку області, готувати та підвищувати кваліфікацію працівників органів виконавчої влади й органів місцевого самоврядування Луганської області.

 

Також договір допоможе готувати проекти нормативно-правових та інших актів Луганської облдержадміністрації, проводити їх експертизу та доопрацювання.

 

Крім того, у рамках співробітництва передбачається координація розробки та впровадження в освітній процес шкіл області експериментальних навчальних програм і посібників із проблематики розвитку української державності та розвитку області, зокрема дисциплін «Українознавство», «Публічне управління», Права, свободи та відповідальність громадян України», «Українська національна ідея» тощо.