Прес-центр19 березня 2019, 17:03

Пункт пропуску у Станиці Луганській працює у штатному режимі

КПВВ «Станиця Луганська» продовжує працювати за затвердженим раніше графіком. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

«Єдиний в області КПВВ здійснює пропуск громадян згідно із штатним розкладом. Наразі протилежною стороною поширюються чутки щодо ймовірного закриття контрольного пункту виїзду-виїзду на Луганщині 31 березня під час виборів Президента України. Наголошую, що відповідні чутки не відповідають дійсності. Це є черговою провокацією бойовиків, що спричинила значні черги в місцевих державних установах та «Ощадбанку», – підкреслив Юрій Клименко.

Він нагадав, що у минулоріч проведено реконструкцію пункту пропуску, завдяки чому перетинати КПВВ зі сторони підконтрольної українській владі території стало зручніше. Перебуваючи на Луганщині у січні, Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш зауважив, що КПВВ «Станиця Луганська» – найкраще обладнаний пункт перетину лінії розмежування.

Юрій Клименко відзначив, що за минулу добу лінію розмежування перетнули понад 10 тисяч осіб. А саме  10805. За позаминулу – 8895 осіб.

За інформацією Лисичанського прикордонного загону, з 1 березня 2019 року усі контрольні пункти в’їзду-виїзду в районі операції Об’єднаних сил перейшли на весняний графік роботи. Контрольно-перевірочні заходи та пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування здійснюється щоденно з 07:00 до 18:30.