Архів новин

07 марта 2019

Луганська область може бути успішною тільки в складі єдиної України, – Сергій Філь

«Луганська область може бути успішною тільки в складі єдиної, соборної та успішної України. Створення гідних, комфортних і якісних умов для життя людей – це кращий аргумент для повернення додому окупованих територій і людей, які там мешкають. Реалізація плану розвитку Луганщини на 2019-2021 роки дозволить побудувати, по суті, новий регіон – успішний, безпечний і прогресивний», – підкреслив Сергій Філь під час засідання Ради регіонального розвитку Луганської області.

Луганщина має стати регіоном, в якому хочеться жити, – Сергій Філь

На Луганщині буде відремонтовано 180 доріг загального користування державного та місцевого значення. Про це розповів виконуючий обов′язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь, презентуючи План перспективного розвитку області на 2019-2021 роки.

Також у плані – реконструкція мосту, що з’єднує міста Сєвєродонецьк та Лисичанськ.

Здорова та освічена Луганщина – це пріоритети розвитку, – Сергій Філь

У Луганській області буде відремонтовано 33 навчальних заклади середньої освіти та 13 дошкільних закладів. Про це повідомив виконуючий обов′язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь під час Ради регіонального розвитку Луганської області сьогодні, 7 березня.

Він презентував План перспективного розвитку Луганської області на 2019-2021 роки.

Луганська область отримала план розвитку на найближчі три роки

Сьогодні, 7 березня, у Сєвєродонецьку відбулося друге засідання Ради регіонального розвитку Луганської області. У заході взяли участь виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь, командуючий Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, представники бізнесу та громадськості.

9 березня до 205-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка у Біловодську відбудуться урочисті заходи

Розпочнуться святкування о 10:15 у малій залі районного Будинку культури. У цей час відкриється виставка майстрів народної творчості, а також на глядачів чекатиме виступ народного ансамблю бандуристів.

Тут же відбудеться літературно-мистецький захід «Жінки в житті Тараса Шевченка» за участю представників Міністерства культури України.

Пізніше о 12:00 на площі біля районного Будинку культури відкриється інтерактивний майданчик «Єднаємо душі словом Кобзаря».