Архів новин

29 марта 2019

Марина Порошенко: Держава має підтримати переселенців, які не залишили Україну

Дружина Президента Марина Порошенко у рамках свого робочого візиту на Луганщину відвідала разом з виконуючим обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергієм Філем будівництво житлового дев’ятиповерховового будинку у м. Рубіжному. Уже в другій половині 2019 року родини внутрішньо переміщених осіб отримають тут 107 нових квартир.

За словами Марини Порошенко, держава має підтримати переселенців, які не залишили Україну, патріотично налаштовані та готові тут працювати.

Марина Порошенко відзначила важливість роботи Центру реабілітації ветеранів війни

У рамках робочої поїздки Марина Порошенко разом із виконуючим обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергієм Філем відвідали Центр відновлювального лікування та реабілітації ветеранів війни, що у м. Рубіжному.

Дружина Президента поспілкувалася з пацієнтами та високо оцінила значення роботи, яку проводять працівники закладу.

Важливо, що діти з особливими потребами мають право на рівний доступ до освітніх, медичних, соціальних послуг, - Марина Порошенко

Під час робочої поїздки Луганщиною Марина Порошенко та виконуючий обов′язки голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь поспілкувалися з журналістами.

Зокрема, вона відзначила впровадження низки президентських реформ в області.

У Сєвєродонецьку Марина Порошенко нагородила юних лауреатів обласних конкурсів художньої творчості

Перебуваючи у Сєвєродонецьку, дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр.

Там вона взяла участь у церемонії нагородження переможців обласних конкурсів художньої творчості серед учнів шкіл мистецтв Луганщини.

Марина Порошенко відвідала Луганську область

Сьогодні, 29 березня, дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Луганську область із робочим візитом. Під час поїздки Перша леді разом із виконуючим обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергієм Філем ознайомилися з ходом будівельних робіт Кремінської лікарської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

Презентовано три масштабні проекти з розвитку Попаснянщини

Це проекти з реконструкції будівлі Попаснянської загальноосвітньої школи №24 та будівництва на пришкільній території спортивного дитячо-юнацького комплексу, створення Центру соціальних послуг у форматі «Прозорий oфіc» та капітальний ремонт стадіон Попаснянської КУ «Дитячо-юнацька спортивна школа».

До участі у презентації долучилися представники громадських організацій, приватні підприємці міста, представники установ, організацій та підприємств району, а також жителі міста.

Об'єднані сили готові адекватно відповідати на агресивні дії ворога

В період з 18 по 28 березня під керівництвом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва відбулися перевірки бойової служби на позиціях, що розташовані на передньому краю.

Здійснені перевірки та тренування резервів, уточнені завдання підрозділів розвідки, артилерії та контрснайперської боротьби. Командувач об'єднаних сил особисто перевірив готовність сил і засобів бригад на всіх загрозливих напрямках, вивчив положення та характер дій ворога перебиваючи безпосередньо на передньому краї.

«ЗНО в магістратуру»: затверджено всі програми, за якими укладатимуть тести для вступників

Міністерство освіти і науки затвердило всі програми, за якими цього року укладатимуть тести для «ЗНО в магістратуру». Йдеться про єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ), який мають проходити вступники у магістратуру з низки гуманітарних спеціальностей, та єдине фахове вступне випробування з права та правничих компетентностей (ЄФВВ), яке разом з ЄВІ складатимуть майбутні магістри «Права» та «Міжнародного права».