Архів новин

25 марта 2019

Українська сторона готова до відновлення автомобільного моста через Сіверський Донець

Про це сьогодні, 25 березня, повідомили Командувач Об’єднаних сил, генерал-лейтенант Сергій Наєв та заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

«Сьогодні ми практично готові до ремонту автомобільного моста. Зараз у Станиці Луганській перебувають 26 українських будівельників і 13 одиниць інженерної техніки, – зазначив Сергій Наєв. – З відновленням цього мосту значно покращиться транспортне сполучення, комфорт і безпека перетинання лінії розмежування через КПВВ «Станиця Луганська», через який щодня переходять до 11 тисяч українських громадян».

Упродовж квітня Луганщина долучиться до акції «Серце до серця»

Про проведення Всеукраїнської акції «Серце до серця» на Луганщині на брифінгу для ЗМІ в облдержадміністрації розповів обласний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Євген Назаров.

Чотирнадцята Всеукраїнська акція «Серце до серця» відбуватиметься у всіх областях України з 1 по 30 квітня 2019 року.

Цьогорічним пріоритетом кампанії стане збір коштів на придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень.

Після перерви вже три роки поспіль акція «Серце до серця» триває на території Луганщини.

Посівна площа сільгоспкультур цьогоріч становитиме понад 800 тис. гектарів, – брифінг

Про це розповіла сьогодні, 25 березня, на брифінгу для ЗМІ заступник директора Департаменту – начальник управління розвитку агропромислового виробництва Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Любов Безкоровайна.

Так, ярих зернових культур планується посіяти на площі 123 тис. га, технічних культур – 365 тис. га.

Спікер зазначила, що структура посівних площ відповідає нормативам оптимального співвідношення культур у сівозмінах.

В Троїцькому районі запрацювало нове віддалене робоче місце фахівця Пенсійного фонду

В Привільській сільській раді Троїцького району відкрили нове віддалене робоче місце фахівця Пенсійного фонду України.

Відтепер більш ніж 1300 жителів села та навколишніх населених пунктів мають можливість, не виїжджаючи до районного центру, скористатись пенсійними послугами за місцем свого проживання та, за потреби, оперативно отримати довідкову інформацію чи консультативну допомогу з питань пенсійного законодавства.

На Луганщині для української армії зібрали майже 31 мільйон

За січень-лютий 2019 року надходження військового збору склали 30 млн 805 тис. гривень. Це на 5,7 млн гривень або на 22,9 % більше показника за два місяці 2018 року.

Слід зазначити, що на Луганщині платники податків відповідально ставляться до нарахування та сплати військового збору, спрямованого на захист державного суверенітету, гарантій стабільності та зміцнення економічної безпеки України.

Військовий збір запроваджено з серпня 2014 року, його ставка складає 1,5 % від об’єкта оподаткування.