Прес-центр1 березня 2019, 09:03

Роботу Луганської філії Концерну РРТ відновлено, – Сергій Філь

Виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь оперативно втрутився у розв’язання ситуації із знеструмленням об’єктів Луганської філії Концерну радіозв'язку, радіомовлення і телебачення.

Нагадаємо, що вчора ТОВ «ЛЕО» знеструмило п’ять об’єктів концерну, які транслюють українські радіо- і телеканали на Луганщині.

Очільник Луганщини одразу провів перемовини з керівництвом ТОВ «ЛЕО», у результаті яких електропостачання швидко відновили.

«Перемовини були непростими, однак порозуміння знайдено. На Луганщині не припиняються бойові дії, тож жителям області, особливо у прифронтових районах, необхідні правдиві новини на українських телебаченні та радіо у супротив пропаганді РФ. У цій ситуації ми не залишимо жителів області без україномовного телебачення і радіомовлення. Це наша послідовна позиція», – заявив Сергій Філь.

Таким чином, учора були досягнуті домовленості про реструктуризацію боргу Луганської філії Концерну РРТ перед ТОВ «ЛЕО», що дозволило підключити до електропостачання передавачі у Лисичанську, Біловодську, Зоринівці, Марківці та Кремінній.