Прес-центр28 серпня 2019, 14:08

Ще один наш земляк став до небесного війська

Сьогодні Луганщина простилась із командиром взводу батальйону «Айдар», старшим сержантом Тихоном Курбатовим, який загинув під Горлівкою, що на Донеччині. Своє життя герой поклав за святу українську землю, за світле та мирне майбутнє кожного з нас.

Тихон Курбатов народився третього травня 1993 року, проживав у Сєверодонецьку. Напочатку воєнних дій розпочав строкову військову службу, через два роки перейшов до 72-ї механізованої бригади, пізніше став командиром взводу батальйону «Айдар». Його товариші по службі відгукуються про нього як про дуже людяного та професійного командира, незважаючи на юний вік.

«Війна збирає свою криваву данину, але ці жертви не марні. Вони завжди будуть застерігати нас від повторення подібних трагедій у майбутньому. Україна – миролюбна держава, яка щиро прагне миру. Наша позиція у цьому незмінна, але в котрий раз ми платимо за нього надвисоку ціну», – у своєму повідомленні на сторінці Фейсбук написав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної державної адміністрації Віталій Комарницький. 

Він зазначив: «Я – батько двох синів, тому всім серцем відчуваю біль цієї втрати та розумію безмежність горя матері, яка більше ніколи не обійме свою дитину. Ця рана, ніколи не загоїться на її материнському серці. Вічна пам’ять і глибока шана вірному сину України».

Вічна пам'ять кожному, хто віддав життя в боротьбі за нашу Україну! Слава Героям!