Прес-центр30 серпня 2019, 16:08

У Нижній Дуванці обговорено проект управління ресурсами громади

У смт Нижня Дуванка Сватівського району сьогодні, 30 серпня, відбулися громадські обговорення проекту «Прозоре управління земельними та іншими ресурсами громади: влада-громада-бізнес».

Захід організовано у рамках Програми місцевого системного розвитку за сприяння Фонду Східна Європа у партнерстві з ТОВ «БломІнфо-Юкрейн», громадською організацією «ДЕСПРО» та Kyiv School of Economics (Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку»).

До обговорень долучилися співробітники облдержадміністрації, райдержадміністрації, посадові особи та представники громадськості Нижньодуванської  об’єднаної територіальної громади, регіональних ЗМІ. Участь також узяли представники партнерських організацій та підприємницьких структур, жителі громади.

Під час обговорень виступив селищний голова Віталій Росляк.

На заході представлена інформація щодо загальних показників ОТГ, публічного та прозорого підходу в управлінні земельними та іншими ресурсами громади.

Крім того, презентовані карто-схеми, створені в рамках Програми місцевого системного розвитку, надана інформація про практичне застосування карто-схем на базі ГІС-технологій для розвитку потенціалу громади, сплив на соціально-економічний розвиток.

За результатами обговорені наміри подальшої співпраці між Нижньодуванською ОТГ та партнерами в рамках Програми Місцевого системного розвитку.