Прес-центр16 серпня 2019, 16:08

У Станиці Луганській відзначили 5-річчя визволення від незаконних збройних формувань

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький взяв участь у заходах, присвячених 5-й річниці визволення смт Станиці Луганської від незаконних збройних формувань.

Очільник області подякував усім, хто звільняв українську землю та продовжує захищати нашу державу: військовослужбовцям Збройних сил України, правоохоронцям, добровольцям, волонтерам та українським патріотам, які не залишились осторонь.

«П’ять років тому над адміністративними будівлями Станиці Луганської замайорів український прапор – символ безпеки й закону. На превеликий жаль, неоголошена війна продовжується. Це сотні понівечених доль, зруйнованих будинків, розірваних родинних зв’язків. Але сила нашого народу полягає в тому, що попри все ми завжди пам’ятаємо, що ми українці. Упевнений, що найближчим часом настане мир, і почнеться він зі Станиці Луганської», – зазначив Віталій Комарницький.

Біля селищної ради за участі представників органів місцевої влади, громадських організацій та військовослужбовців та місцевих жителів відбулася панахида по загиблих захисниках незалежності України.

Віталій Комарницький в ході урочистостей поклав квіти до пам’ятного знаку воїнам, які загинули під час проведення АТО/ООС.

Святковий концерт для присутніх подарували музиканти Миколаївського військового оркестру 406-ї окремої артилерійської бригади імені генерала-хорунжого Олексія Алмазова ВМС ЗСУ.