Прес-центр24 лютого 2020, 09:02

В області стартував відкритий конкурс проєктних пропозицій «Майстер інновацій 2020»

У рамках проєкту GIZ «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб» стартував відкритий конкурс проєктних пропозицій «Майстер інновацій 2020» 

Мета проєкту «Професійна інтеграція ВПО» – покращення можливостей працевлаштування для ВПО, людей, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України та вразливих категорій серед місцевих жителів у 6 фокусних регіонах. Проєкт реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH на замовлення Уряду Німеччини.

До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, що зареєстровані і/або ведуть діяльність на Луганщині. Також з Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Харківської та  Донецької областях.

Проєктні пропозиції мають фокусуватися на наступному:

Проведення заходів / послуг щодо професійної перепідготовки для ВПО та інших осіб, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України та проживають у віддалених районах фокусних областей.
Розроблення / застосування цифрових технологій для забезпечення послуг та заходів з перепідготовки для цільової аудиторії.
Розробка курсів з використанням модульного навчального плану або навчального плану часткової кваліфікації для затребуваних професій на місцевому ринку праці у тісній співпраці з місцевими роботодавцями.
Розробка та апробація моделей стажування для цільової аудиторії для професійно-технічних напрямків.

Цільовою аудиторією поданих проєктних пропозицій мають бути ВПО та жителі приймаючих громад, старші 18 років, безробітні, а також особи, які бажають змінити професію (пріоритет надається безробітним).

Для участі в конкурсі необхідно детально ознайомитися із Умовами конкурсного відбору проєктів, а також:

подати заповнену форму Заявки на участь (Аплікаційна форма) та Бюджет (форми додаються);
бути готовим укласти договір у формі локальної субсидії з GIZ та співпрацювати з проєктом «Професійна інтеграція ВПО» у процесі реалізації проєкту.

Бюджет кожного поданого проєкту не має перевищувати 520 000 гривень. Не більше, ніж 15 % коштів може бути витрачено на покращення матеріально-технічного забезпечення.

Результати будуть повідомленні усім учасникам електронною поштою 13 березня. Загалом буде обрано та підтримано GIZ 7-10 проєктних пропозицій.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном гарячої лінії +380 44 501 39 67 або за електронною адресою yuliia.chumakova@giz.de

https://www.prostir.ua/?grants=vidkrytyj-konkurs-projektnyh-propozytsij-...