Прес-центр23 серпня 2019, 14:08

Жителі Луганщини про незалежність. Василь Місько

Усі великі успіхи нашої держави починаються з кожного небайдужого українця. Я пишаюся тим, що маю змогу зробити власний внесок у розвиток культури, та просто нести красу та гарний настрій співвітчизникам.

Від щирого серця та всієї душі бажаю землякам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє на нові звершення, на нові добрі починання.

Нехай це свято додасть наснаги і творчих здобутків, та не згасає оптимізм у душах українського народу. Кожен прийдешній день буде наповнений радісними митями! Натхнення всім українцям, щастя і гармонії! А вашим серцям – наповнення гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння. Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Любіть Україну всім серцем!

 

***

 

Василь Місько – заслужений працівник культури України, директор Оборотнівського сільського будинку культури (Сватівський район). Понад 40 років присвятив себе галузі культури.

У рідному селі Василя Петровича знають як людину творчу, харизматичну, здібного організатора, автора та виконавця пісень, майстерного сценариста, талановитого режисера-постановника. Жодне свято не проходить без його участі, адже Василь Місько володіє щонайменше сімома музичними інструментами, а всі декоративні й художні оформлення заходів – то справа майстерності його рук.

Колективи народної творчості, які працюють під його керівництвом, посідають призові місця на оглядах і конкурсах різних рівнів.

Творча діяльність Василя Петровича відзначена численними грамотами, дипломами.