Архів новин

29 октября 2019

Володимир Зеленський закликав інвесторів «не проспати» Україну

Президент України Володимир Зеленський зауважив, що багато відомих історій успіху починалися зі скепсису та недалекоглядності, і закликав інвесторів не втратити можливість вкладати в країну можливостей – Україну.

Єднаємо Луганщину: тривають бетонні роботи на відбудові зруйнованого мосту

Сьогодні, 29 жовтня, працівники ТОВ «Укртрансміст» продовжили роботи з виготовлення металевих опорних конструкцій основної прогонової будови для 7-ї опори мосту.

Також будівельники заливали бетоном опалубки 9-ї опори та проводили підготовчі роботи для підсилення діафрагми мосту.

Працівники ДП «Станично-Луганський райавтодор» очищали праве узбіччя дороги від сміття та гілок.

Сергій Гайдай запропонує Президенту провести наступний інвестиційний форум у Луганській області

«На даному етапі в мене дві задачі: найближчим часом створити цілісну програму розвитку області або модернізувати діючу та донести до наших інвесторів, що ми реалізуємо проєкти якісно та прозоро. Ідей багато, але, якщо хоча б два проєкти будуть реалізовані – це добре», – зазначив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, відповідаючи на запитання луганських журналістів.

МОЗ закликає українців зробити щеплення проти дифтерії

Цього року в Україні зафіксовано 20 випадків дифтерії. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я.

Найбільший спалах небезпечного захворювання стався в Закарпатській області – 5 хворих, у Хмельницькій, Луганській, Тернопільській – по 1 випадку, у місті Києві – 2 випадки небезпечного захворювання. Ще 10 осіб в Закарпатській області є носіями інфекції.

Сергій Гайдай: на інвестиційному форумі RE:think. Invest in Ukraine Луганщина презентуватиме два проєкти

Перший інвестиційний форум RE:think. Invest in Ukraine за ініціативи Президента України та за підтримки Кабінету Міністрів України розпочав свою роботу у Маріуполі.

Десантно-штурмові війська Збройних Сил України запрошують на військову службу за контрактом

Десантно-штурмові війська Збройних Сил України запрошують на військову службу за контрактом.

 

Кремінські школярі знайомились з історією українського парламентаризму

Нещодавно 25 учнів та вчителів Кремінської ЗОШ №4 відвідали Освітній центр Верховної Ради України.

Освітній центр ВРУ – це сучасний інформаційний простір у приміщенні парламенту, оснащений екраном та проекторами для перегляду відеоформату 360 градусів за технологією повної присутності.

Центр надає змогу залучити молодь, дітей до вивчення історії українського парламентаризму, допомагає зрозуміти значення Верховної Ради України в історії українського державотворення.

Рятувальники Луганщини вилучили 67 вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби піротехнічними розрахунками ДСНС України було перевірено 1,2191 га місцевості, де було виявлено та вилучено 65 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Загалом, обстежено 1,2 га території області у Станично - Луганському та Попаснянському районах, де виявлено та вилучено 65 одиниць вибухонебезпечних предметів, а саме: 23 артилерійських снаряда, одну мінометну міну та 41 гранату.

Уряд розширив державну підтримку програми будівництва доступного житла у 2019 році

Відповідні зміни до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання забезпечення громадян доступним житлом» схвалено на виїзному засіданні Уряду в Маріуполі.

На Луганщині засуджено учасницю ворожої розвідмережі

На Луганщині засуджено інформаторку терористичної організації «ЛНР».

Контррозвідники та слідчі СБУ встановили, що мешканка Лисичанська входила до підконтрольної Головному Управлінню Генштабу Збройних сил РФ агентурної мережі «Сапфір».

Разом із двома спільниками жінка збирала та передавала ватажку одного з розвідувальних підрозділів «ЛНР» інформацію про чисельність, дислокацію та шляхи переміщення українських військових, а також дані про розміщення військово-інженерних споруд на території регіону.

Спортсмени Луганщини – срібні призери зі стрибків у воду

Спортсмени Луганщини Олег Колодій та Олександр Горшковозов завоювали срібло в синхронних стрибках у воду з триметрового трампліна на VII Всесвітніх Іграх серед військовослужбовців.

Змагання відбувалось у китайському місті Ухань з 18 по 28 жовтня.

Загалом, участь у цьогорічних змаганнях взяли понад 100 країн.

Цього року Україну представляли 87 армійських спортсменів у 12 видах спорту.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів!