Архів новин

11 октября 2019

Громадські активісти із Золотого-4 подивились, як живе Станиця Луганська після відведення військ

Семеро громадських активістів із Золотого-4 відвідали Станицю Луганську, щоб на власні очі побачити, як живуть станичани після відведення військ.

Перед поїздкою вони поспілкувались із головою обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Віталієм Комарницьким.

«Ніхто, крім нас, нашу проблему не вирішить. Ми відійдемо на крок – вони відійдуть на крок, але хтось має цей крок зробити першим. До миру інакше не прийти», – звернувся до золотівців очільник області.

Нагадуємо: КПВВ «Станиця Луганська» працює в штатному режимі

Контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» працює за осіннім графіком.

Пропуск громадян здійснюється з 7:00 до 18:30.

Нагадаємо, що 4 жовтня у Станиці Луганській відкрили тимчасовий обхідний міст.

За ремонтом основного мосту можна спостерігати онлайн.

 

Віталій Комарницький зустрівся з ініціативною групою шахтарів Луганщини

Голова Луганської облдержадміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький зустрівся із шахтарями ДП «Первомайськвугілля» та ПАТ «Лисичанськвугілля», які прийшли вимагати погашення заборгованості із заробітної плати.

Окремо розглянуті проблеми відвантаження видобутого вугілля, створення нових робочих місць та подальшого розвитку вугільної промисловості.

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету

З 11 по 15 листопада 2019 року відбудеться конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету, затверджений розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника військово-цивільної адміністрації Віталієм Комарницьким від 11 жовтня 2019 року № 846.

Віталій Комарницький привітав захисників України

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький взяв участь в обласному урочистому заході «Завжди на захисті», присвяченому Дню захисника України та Дню Українського козацтва.

Очільник області привітав зі святом військових, ветеранів АТО/ООС, представників силових відомств, а також їхніх близьких та рідних.

Увага! Внесені зміни до графіка особистого прийому громадян керівництвом та керівником апарату облдержадміністрації на 2019 рік

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький 10 жовтня підписав розпорядження № 826, яким внесені зміни до графіка особистого прийому громадян керівництвом та керівником апарату обласної державної адміністрації на 2019 рік.

з/п

Посада особи, яка проводить особистий прийом

На Луганщині 125 першокурсників склали присягу поліцейського

Урочиста церемонія відбулася сьогодні в Сєвєродонецьку.

125 курсантів першокурсників Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка напередодні Дня захисника України та Дня Українського козацтва склали Присягу працівника поліції України.

У присутності почесних гостей, батьків, рідних та педагогів вони дали обіцянку вірно служити Українському народові та своїй державі.

На Луганщині відзначили День захисника України

Сьогодні, 11 жовтня, у Сєвєродонецьку відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва.

Вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності й територіальної цілісності України зібралися радник голови облдержадміністрації Сергій Гаврик, представник Ради ветеранів від Луганської області при Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб  Валентин Правенький, військовослужбовці, ветерани та громадськість.

Володимир Зеленський пояснив, за яких умов можуть відбутися місцеві вибори на Донбасі

Місцеві вибори на Донбасі можливі лише за українським законодавством, за участі Центральної виборчої комісії та українських політичних партій, а також після виведення російських військ, роззброєння незаконних збройних формувань і відновлення контролю над українсько-російським кордоном, заявив Президент Володимир Зеленський.

Піротехніками на Луганщині виявлено та вилучено 91 одиницю вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби, 10 жовтня, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 3,26 га місцевості у Попаснянському та Станично-Луганському районах.

Загалом виявлено та вилучено 91 одиницю вибухонебезпечних предметів, а саме: 33 артилерійських снарядів, дві мінометні міни, 55 гранат й один інженерний боєприпас.

Каратистка Луганщини – чемпіонка всеукраїнських змагань

У Львові відбувся чемпіонат України з карате серед спортсменів з вадами слуху.

Луганську область представляла дефлімпійський чемпіон 2017 року, Заслужений майстер спорту України Карина Янчук.

За результатами змагань у категорії 61 кг Карина стала володаркою золотої медалі чемпіонату України в розділі куміте.

Тренує спортсменку Олег Ястребов.

Вітаємо!

Платники Луганщини перерахували до бюджету 2 млрд 240 млн гривень ЄСВ

У січні-вересні 2019 року підприємства і підприємці Луганської області сплатили до бюджету 2 млрд 240 млн гривень єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Отримані кошти спрямовуються на забезпечення соціальних потреб жителів області. А це, насамперед, пенсійні виплати, в зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, по безробіттю, в зв’язку з нещасним випадком на виробництві або професійним захворюванням.

За матеріалами Головного управління ДПС у Луганській області