Прес-центр11 жовтня 2019, 13:10

На Луганщині 125 першокурсників склали присягу поліцейського

Урочиста церемонія відбулася сьогодні в Сєвєродонецьку.

125 курсантів першокурсників Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка напередодні Дня захисника України та Дня Українського козацтва склали Присягу працівника поліції України.

У присутності почесних гостей, батьків, рідних та педагогів вони дали обіцянку вірно служити Українському народові та своїй державі.

Їх привітали представники Луганської облдержадміністрації, Міністерства внутрішніх справ України, Головного управління Національної поліції у Луганській області, управління патрульної поліції в Луганській області, керівництво навчального закладу та інші.

Зокрема, було зазначено, що країні потрібні чесні, вмотивовані та відкриті для громади поліцейські, які залишаться вірними присязі.

Також акцентовано, що цьогоріч під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання, вступної кампанії, курсу молодого бійця першокурсники нашого вишу довели, що вони є одними з найкращих представників молодого покоління країни.

По завершенні усі присутні вшанували пам'ять загиблих правоохоронців, які віддали життя за суверенітет та територіальну цілісність Україну, хвилиною мовчання.