Архів новин

30 октября 2019

На Міловщині презентували пересувну банерну виставку «Фактор свободи»

У Міловому презентувано банерну виставку «Фактор свободи». Її підготовлено Українським інститутом національної пам'яті та Центром досліджень визвольного руху.

Уперше її представлено 23 серпня 2019 року в Києві на Хрещатику.

Виставка дала можливість по-новому подивитися на постаті Івана Мазепи, Симона Петлюри та Степана Бандери, які протягом останніх 300 років були символами свободи та боротьби за українську ідею.

Єднаємо Луганщину: відновлювальні роботи мосту просуваються за графіком

Сьогодні, 30 жовтня, працівники ТОВ «Укртрансміст» продовжили роботи по підсиленню конструкцій 7 опори шляхом проведення зварювальних робіт.

Крім цього, вони завершили роботи по бетонуванню 9 опори.

Разом з цим, співробітники ДП «Станично-Луганський райавтодор» очищали праве узбіччя дороги від сміття та гілок.

На Луганщині триває місячник профілактики травматизму на залізничному транспорті

З метою підвищення рівня профілактично-роз’яснювальної роботи щодо правил безпечної поведінки на залізничному транспорті облдержадміністрація спільно з регіональною філією «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця» проводить місячник щодо профілактики травматизму невиробничого характеру на залізничному транспорті серед населення, працівників підприємств, що розташовані у районах, прилеглих до залізничних колій.

До уваги споживачів, які мають пільги на оплату житлово-комунальних послуг

Звертаємо увагу на зміну порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Починаючи з жовтня 2019 року відповідно до Закону України від 09.11.17 № 2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги» пільга надається у грошовій формі.

Розраховані органами соціального захисту населення суми пільг перераховуватимуться АТ «Ощадбанк» для подальшого проведення ним розрахунків з надавачами послуг за кожного конкретного пільговика (безготівкова форма).

Ми за мир, але не будь-якою ціною, – Сергій Гайдай про розведення сил і засобів у м. Золотому

«Мета Президента – мир, але не за рахунок відступу або відмови від територій, адже ми ніколи не забуваємо про те, що території тимчасово окуповані», – наголосив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай на брифінгу для ЗМІ щодо розведення сил і засобів в районі м. Золоте.

Соцпрацівників Луганщини привітали з професійним святом

Сьогодні, 30 жовтня, заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська взяла участь в урочистому заході з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

У Києві відбудеться низка спеціалізованих виставок

З 05 по 07 листопада 2019 року за підтримки та активної участі Міністерства розвитку громад та територій, Міністерства енергетики та захисту довкілля, Держводагентства, інших галузевих інституцій відбудуться виставкові заходи:

XVII Міжнародна спеціалізована виставка “AQUA UKRAINE-2019” (водопідготовка, водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод, насосне обладнання, труби та трубопровідна арматура, фільтри, прилади контролю та обліку).

Розмінування на Луганщині: за добу вилучено 61 вибухонебезпечний предмет

Протягом минулої доби, 29 жовтня, працівники ДСНС України перевірили 1,95 га місцевості, де виявили та вилучили 61 одиницю вибухонебезпечних предметів.

Зокрема, піротехнічні розрахунки ГУ ДСНС України у Луганській області обстежили території у Станично-Луганському та Попаснянському районах, де було виявили та вилучили 31 артилерійський снаряд та 30 гранат.

 

Пам'ятайте! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

Завершено капремонт харчоблоку Марківського РТМО

Завершився капітальний ремонт приміщення харчоблоку Марківського районного територіального медичного об’єднання, що капітально не ремонтували жодного разу за останні 30 років.

На відновлення будівлі харчоблоку Марківського РТМО депутатським корпусом районної ради виділено кошти у сумі 1 млн. 746 тис. грн.

Виконано роботи з улаштування даху, утеплення та оздоблення фасаду приміщення харчоблоку. Замінено віконні та дверні блоки, витяжки, замінено інженерні мережі, проведено внутрішні оздоблювальні роботи, придбано та змонтовано кухонне обладнання.