Архів новин

05 октября 2019

Переможцем ХІХ обласних сільських спортивних ігор стала команда Старобільського району

На базі Сватівського районного комунального позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» 5 жовтня відбулися традиційні XІХ сільські спортивні ігри серед збірних команд районів «Луганщина – 2019». 

Кожна з команд із 12 районів складалася з 40-45 спортсменів, які змагались у різних видах спорту.

Єднаємо Луганщину: триває демонтаж пошкодженої частини мосту в Станиці Луганській

Сьогодні, 5 жовтня, о 7:30 працівники ТОВ «Укртрансміст» продовжили демонтаж зруйнованої частини мосту через річку Сіверський Донець у Станиці Луганській.

До цих робіт долучилися 10 осіб, а також були задіяні автокран з автовишкою.

На об’єкті триває розрізання металевих конструкцій на зруйнованій частині мосту. Також протягом дня закінчено нанесення розмітки на автодорозі від КПВВ «Станиця Луганська» до мосту.

На Луганщині відбулись військові збори батальйону тероборони

Виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Юрій Погуляйко та заступник обласного військового комісара Сергій Мага взяли участь в урочистостях з нагоди Дня бійця територіальної оборони, що відбулися у Рубіжному сьогодні, 5 жовтня.

Захід було присвячено популяризації діяльності тероборони в Україні та залучення до її лав патріотично налаштованого населення.

Вітаючи присутніх Юрій Погуляйко наголосив, що система тероборони має глибокі історичні корені, навівши приклад міського ополчення в містах Європи або козацькі оборонні гарнізони.