Прес-центр1 червня 2023, 15:06

112 юнаків і дівчат з Луганщини закінчують школу із золотою медаллю, ще 47 – зі срібною

«Цей навчальний рік виявився надскладним для усіх – вчителів, учнів, їхніх батьків. Школи Луганщини відновили освітній процес в дистанційному режимі. Взимку вчителі намагалися встигнути провести урок, поки не вимкнуть світло, а діти – засвоїти матеріал. Вони витримали всі складнощі, викликані військовою агресією рф. Ними не можна не пишатися. А ще – сміливістю і цілеспрямованістю тих дітей, які долучалися до навчання з окупації. Свої свідоцтва про освіту вони обов’язково тримають», – наголосив Артем Лисогор, начальник Луганської обласної військової адміністрації.

Тож, наразі Департаментом освіти і науки отримано для випускників 9-х класів 2157 свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, із них – 194 свідоцтва з відзнакою.

Для одинадцятикласників – 1700 свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, із них – 47 свідоцтв з відзнакою для школярів, нагороджених срібною медаллю, 112 свідоцтв з відзнакою для нагороджених золотою медаллю.

Наприкінці травня відділам освіти міських, сільських, селищних рад, військових адміністрацій та трьом закладам загальної середньої освіти Луганщини передані документи про освіту та додатки до них, похвальні листи та грамоти, золоті та срібні медалі – загалом 3857 свідоцтв та 5578 екземплярів поліграфічної продукції.