Прес-центр15 вересня 2021, 17:09

Допомога дитині, перерахунок пенсії – Сергій Гайдай надав доручення оперативно вирішити проблемні питання мешканців Луганщини

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян.

Так, переселенка, яка з 2014 року мешкає у Рубіжному, попросила очільника області допомоги у лікуванні дитини. Хлопець має орфанне захворювання, але ж з нього знято статус інвалідності. Медичні працівники зробили висновок про необхідність надання матеріальної допомоги для лікування дитини. За словами мешканки Рубіжного, міська рада не допомагала жодного разу ані матеріально, ані медикаментами. Наразі хлопчик перебуває в обласній дитячій клінічній лікарні.

Сергій Гайдай дав доручення директору Департаменту охорони здоров’я ОДА розібратися в ситуації та пообіцяв допомогти найближчим часом.

Також до голови облдержадміністрації звернувся мешканець Станично-Луганської громади з питанням про перерахунок пенсії як учаснику бойових дій на території інших держав. Вислухавши ветерана, Сергій Гайдай надав доручення начальнику головного управління Пенсійного фонду в Луганській області Ользі Шаруновій провести відповідну роботу.