Прес-центр2 червня 2023, 09:06

Є виші, які мають бути прикладом роботи в умовах війни, – Артем Лисогор

У Лубнах очільник Луганщини відвідав Луганський національний університет імені Тараса Шевченка та завітав на захід до Дня захисту дітей, організований вишем.

Голова вченої ради Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Віталій Курило та ректор університету Олена Караман познайомили Артема Лисогора з діяльністю університету та здобутками в освітній, науковій, спортивній, мистецькій діяльності.

«Є виші, які стають прикладом роботи в умовах війни. Співробітники цього навчального закладу евакуювалися двічі. Після захоплення Луганська відновили діяльність в Старобільську, тепер –  на Полтавщині. Маючи досвід, вони своєчасно вивезли з регіону необхідну документацію, знайшли приміщення для розміщення і вже в березні минулого року відновили освітній процес у дистанційному форматі», – підкреслив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Він також зустрівся з переможцями та призерами всеукраїнських та міжнародних змагань. Нагороджували студентів і викладачів ЛНУ імені Тараса Шевченка – чемпіонів світу і Європи.