Прес-центр17 вересня 2021, 11:09

Кіровоградщина запрошує агропідприємців Луганської області на участь у AgroExpo-2021

 

З 29 вересня по 02 жовтня 2021 року у Кропивницькому буде проведено Міжнародний агропромисловий виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AgroExpo- 2021». Виставка має площу 125 тис. кв.м та є найбільшою агропромисловою виставкою в Україні, входить в ТОП-10 найбільших аграрних виставок Європи.

В її експозиціях представлені найновітніші зразки вітчизняної та зарубіжної техніки, обладнання для агропромислового комплексу, засоби захисту рослин, посівний матеріал, а також племінні породи тварин та птиці. Головними тематичними розділами Виставки «AgroExpo» є тваринництво, рослинництво, транспорт і спецтехніка, тара і упаковка, будівництво та альтернативна енергетика в агропромисловому комплексі, екологія і переробка відходів, присадибне господарство, лісове господарство.

У рамках виставки експонується широка номенклатура продукції відомих світових брендів машинобудування, таких як John Deere, Claas, Case, New Holland, Lemken, Fendt, Väderstad, Pöttinger, Horsch, Kuhn, JCB, Amazone, MaterMacc, Гомсельмаш, а також продукція, товари та послуги понад 500 провідних виробників України. На окремому полігоні загальною площею 70 тис.кв.м. проводяться демонстраційні покази сільськогосподарської техніки. Традиційно під час Виставки «AgroExpo» проходитиме «Покровський ярмарок», у рамках якого відвідувачі матимуть можливість ознайомитись з унікальними експозиціями громад Кіровоградщини, відвідати ярмарок-розпродаж сільськогосподарської продукції та товарів декоративно-ужиткового мистецтва майстрів з усіх куточків України. У 2020 році участь у Виставці «AgroExpo» взяли близько 450 компаній-експонентів та 500 учасників "Покровського ярмарку". З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Виставка «AgroExpo», буде проходити з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів. Більш детальна інформація про Виставку «AgroExpo» розміщена на вебсайті: www.ukragroexpo.com.