Прес-центр29 квітня 2021, 14:04

Обласний етап «Джури» цьогоріч відбудеться у дистанційному форматі

Відповідне рішення ухвалене сьогодні під час засідання обласного штабу з організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Заступниця голови обласної державної адміністрації Катерина Безгинська, звертаючись до членів штабу, зокрема, наголосила, що вже другий рік поспіль ситуація з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 не дозволяє повноцінно здійснювати освітній процес, у тому числі, і проводити другий етап цієї гри.

Вона також зазначила, що відповідний всеукраїнський захід має на меті виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України.

Директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Юрій Стецюк запропонував розглянути можливість проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Луганській області в 2021 році в дистанційному форматі.

За підсумками, члени штабу обговорили програму обласного етапу для середньої та старшої вікових груп, а також ухвалили рішення щодо проведення заходу в дистанційному та онлайн форматах у період з 24 по 28 травня.