Прес-центр19 червня 2020, 10:06

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Днем фермера

Шановні фермери Луганщини!

19 червня в Україні відзначається День фермера, адже саме цього дня в 2003 році Верховною Радою України було ухвалено Закон України «Про фермерське господарство».

Шлях становлення українського агропідприємця був тернистим. Фермерський рух народився разом з незалежною Україною і сьогодні є надійним гарантом розвитку аграрного сектору економіки держави.

Попри всі негаразди, фермери продовжують забезпечувати ринок якісною сільськогосподарською продукцією.

Усі ті, хто працює на землі та обробляє її – гарантують національну гуманітарну безпеку України. Вони дають продукти харчування, піклуються про соціальну структуру села, дбають про майбутнє наших дітей, підтримують розвиток дитячих садків, шкіл, ФАПів в сільській місцевості.

Я з великою шаною ставлюсь до всіх, хто обрав цей відповідальний напрям, пишаюсь результатами копіткої праці досвідчених аграріїв: у 2019 році зібрано рекордні за 25 років врожаї пшениці та соняшнику!

У цей святковий день бажаю кожному з вас, шановні трудівники села, – невичерпної енергії та творчої наснаги, мудрих рішень, успіхів і перемоги у всіх починаннях.

Нехай усі ваші професійні задуми та плани будуть реалізовані на благо рідної землі, покращення добробуту наших земляків та всього українського народу!

З повагою

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                                                  Сергій Гайдай