Прес-центр12 березня 2022, 08:03

Сергій Гайдай: менш ніж за добу в Рубіжному через обстріли росіян сталося займання у восьми будинках, в Сєвєродонецьку – у чотирьох. Сєвєродонецьк під вогнем і зараз

Очільник Луганщини, зокрема, зазначив – якщо раніше наслідками російського вторгнення були, у переважній більшості, пошкодження об’єктів інфраструктури, то останніми днями це людські життя.

«Майже тиждень росіяни безперервно обстрілюють Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк. Кількість жертв обліковується десятками, частково або повістю зруйнованого житла – сотнями. Постійно займаються будинки, рятувальники ледве встигають гасити полум’я та убезпечити жильців. Спостерігаючи за цими стражданнями, ворог не зупиняється і намагається принести ще більше «руського миру» на нашу українську землю», – прокоментував начальник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Так, вчора по обіді і ввечері російська армія відкривала вогонь по Рубіжному, новим районам Сєвєродонецька, Попасній.

За попередніми даними, у Рубіжному сталося займання через обстріли росіян у восьми будинках та магазині, в Сєвєродонецьку – у чотирьох (у одному повторно).

У старих районах Сєвєродонецька гучно від ворожих обстрілів сьогодні із 06:30 і до тепер. Кількість жертв і займань у житловому секторі уточнюється.