Прес-центр2 вересня 2021, 10:09

Сьогодні чотири громади області отримали нові шкільні автобуси

Вручила ключі представникам закладів освіти Старобільської міської, Новопсковської та Біловодської селищних, Шульгинської сільської громад заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

«Вітаю всіх з початком нового навчального року. Для обласної влади безпека дітей – пріоритетний напрямок роботи. Дякую громадам за те, що долучилися до співфінансування, і як результат – придбано ці комфортні автобуси, кожен з яких коштує близько двох мільйонів. Зазначу, до повного оновлення автопарку в області ще потрібно понад сорок таких автобусів. Дуже приємно вручити вам сьогодні ключі. Бажаю всім здоров’я, наснаги та натхнення», – сказала у вітальному слові Катерина Безгинська.

Зазначимо, чотири шкільних автобуси придбано Департаментом освіти і науки облдержадміністрації за кошти державного бюджету на умовах співфінансування з бюджетів громад на суму 7 мільйонів 833,6 тисяч гривень.

Вже найближчим часом після завершення належної реєстрації автобуси вийдуть на маршрути.

На заході були присутні керівники органів управління освітою територіальних громад області, директори закладів загальної середньої освіти.

Директор Підгорівського ліцею Старобільської міської ради Наталія Пристінська передала слова подяки від школярів.

Нагадаємо, щодня на Луганщині близько 6,5 тисяч дітей підвозяться на навчання 151 шкільним автобусом.