Прес-центр3 жовтня 2019, 12:10

Території області доповіли про стан готовності до опалювального сезону

Сьогодні, 3 жовтня, в облдержадміністрації відбулося засідання обласної комісії з питань розрахунків за спожиті паливно-енергетичні ресурси та їх ефективного використання підприємствами області.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай поінформував щодо стану розрахунків підприємств області за спожиті енергоресурси та їх готовності працювати в осінньо-зимовий період.

«Наразі ми очікуємо рішення місцевих органів влади щодо початку опалювального сезону. Важливо, щоб жителі області отримали тепло вчасно – як тільки виникне необхідність вмикати опалювання згідно з кліматичними умовами», – наголосив він.

Під час засідання зауважено щодо вирішення питання стосовно подальшого газопостачання ВП «Луганська ТЕС» у місті Щастя.

Голова Луганського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Костянтин Мєшков надав інформацію стосовно вирішення відповідних питань, що належать до сфери цього державного органу. Зокрема, щодо найчастіших порушень.

Керівники міст та підприємств тепло- та водопостачання Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного та Кремінної доповіли про вирішення поточних питань та стан готовості до проходження осінньо-зимового періоду.