Прес-центр16 жовтня 2019, 16:10

У містах і районах області: в Сватовому відкрили «Прозорий офіс»

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська в Сватовому взяла участь в церемонії відкриття Центру надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс».

Для реалізації проєкту з різних джерел залучено близько 3 млн гривень. Зокрема, з районного бюджету спрямовано 500 тис. гривень.

«Прозорий офіс» дозволить надавати населенню базовий пакет послуг соціального характеру в одному приміщенні.

Як зазначено під час відкриття, це ще один захід, спрямований на реформування системи надання соціальних послуг для посилення підтримки соціально незахищених верств населення.

За допомогу у залученні міжнародної технічної допомоги, сприяння в реалізації проєкту, створення приймальні, орієнтованої на споживача, всебічну підтримку для підвищення якості надання соціальних послуг жителям Сватівщини листами подяки Сватівської районної ради і райдержадміністрації відзначені: команда Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» в особі Енн Хоппер, регіональний директор проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» Мая Гоголадзе, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук.

У відкритті «Прозорого офісу» також взяли участь керівництво районної ради та райдержадміністрації, представники облдержадміністрації, жителі м. Сватове.