Прес-центр16 березня 2022, 09:03

Ворог обстрілює мирні квартали: у Рубіжному ліквідовано - 12, у Сєвєродонецьку – 7 пожеж у житлових будинках. Восьмеро поранених, одна людина загинула

«Зазнавши поразки під час чергової спроби штурму Сєвєродонецька, у безсилій злобі ворог посилив обстріли житлових кварталів обласного центру та Рубіжного. Внаслідок влучань снарядів у місті сталося загоряння 12 будинків, поранено вісім місцевих мешканців, в тому числі одна дитина. Одна людина – загинула. У Сєвєродонецьку - сім пожеж у житловому секторі. У Лисичанську знову перебито газогін», - повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.
Рятувальники 34 рази виїжджали на ліквідацію наслідків утвердження «руZZького миру».
Крім гасіння пожеж, піротехнічні розрахунки ДСНС шість разів залучались до обстеження житлового сектору Лисичанська та Рубіжного щодо виявлення вибухонебезпечних предметів.
До проведення рятувальних робіт залучено 27 одиниць техніки та 135 бійців особового складу ДСНС України у Луганській області.
Нагадаємо, вчора спільними зусиллями обласної влади, військових, сил ДСНС та Національної поліції з Лисичанська та Кремінної евакуйовано 292 особи.
Всього, з початку активної фази російського вторгнення, з населених пунктів Луганщини евакуйовано понад 9000 людей