Прес-центр3 червня 2020, 12:06

Жителі області зможуть більш ефективно комунікувати з владою, – Сергій Гайдай презентував відповідний мобільний додаток

У день 82-ї річниці утворення Луганщини голова облдержадміністрації Сергій Гайдай провів презентацію програмного продукту «Луганщина моя».

«Упевнений, що якісна комунікація з людьми є важливим аспектом роботи обласної влади. Спілкуючись з жителями через мережу Фейсбук, в мене з’явилась ідея підвищити комунікацію на офіційному рівні», – повідомив Сергій Гайдай.

Завантажити додаток «Луганщина моя» можна буде безкоштовно.

Туди будуть занесені всі об’єкти інфраструктури області. У розділі «Планові роботи» можна буде побачити поточний стан виконання робіт.

Важливо, що кожен зареєстрований через додаток зможе повідомляти обласну владу про наявну проблему одразу після її виникнення. Необхідно буде лише знайти відповідний об’єкт на карті та охарактеризувати проблему.

Після обробки отриманої інформації визначатимуть відповідальних та термін виконання. Якщо час вийде, а питання не буде вирішене, автоматичне повідомлення отримає вже очільник області.

«Кожен такий крок – це додаткове навантаження та відповідальність. Однак це дозволить швидше вирішувати поточні проблеми громадян. Жителі області зможуть більш ефективно комунікувати з владою! А особисто я – у найкоротший термін відслідковувати та контролювати як кожний структурний підрозділ чи інший орган влади реагує на звернення», – зауважив Сергій Гайдай.

Він сподівається, що це буде перший такий продукт в країні.

Додаток ще розробляється та буде презентований вже влітку. До речі, до його впровадження долучилася компанія, яка працювала над сайтом Tesla. Вартість розробки орієнтовно становитиме 55 тисяч $. На це не витрачено жодної копійки бюджетних коштів. Проєкт фінансується меценатами.