Архів новин

17 сентября 2016

19 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування оздоровляться у Туреччині

17 вересня у рамках благодійного проекту «Відкрий дитині світ!» відбулося відправлення 19 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на відпочинок та оздоровлення до м. Анталія, Туреччина.

Шановні земляки!

Сьогодні одразу на трьох територіях Луганщини свята: у м.Щасті, м.Рубіжному, де відзначають День міста та смт Білокуракиному, в якому  святкують першу річницю об’єднання громади.

Це наші спільні свята. Якими б різними ми не були, усіх нас об'єднує любов до нашого спільного дому, участь у його долі, небайдужість до традицій та майбутнього. Ми по праву пишаємося історією наших рідних міст та сел, їх сучасними досягненнями, віримо в їх велике прийдешнє.

Спецпідрозділ «Фантом» затримав незаконний вантаж

Співробітниками спецпідрозділу "Фантом" ДФС України у Луганській області присічена спроба незаконного переміщення продуктів харчування на територію так званої ЛНР.

Шановні співробітники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області!

Прийміть сердечні вітання з вашим професійним святом – Днем рятівника!

         І вдень, і вночі, іноді ризикуючи власним життям та здоров’ям, ви поспішаєте на допомогу тим, хто на неї потребує.

Відповідальність, мужність, вимогливість до себе – це головні риси, завдяки яким ви виконуєте покладанні на вас державні завдання.

Новини АТО: терористи годину обстрілювали Новоолександрівку

В цілому бойовики дотримуються режиму тиші на Луганщині. Проте, у ніч на 17 вересня терористи протягом години обстрілювали позиції наших бійців поблизу с. Новоолександрівка Попаснянського району з ручних та автоматичних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, - повідомив журналістам заступник голови облдержадміністрації Ю.Клименко.