Прес-центр9 серпня 2018, 09:08

Актуальний коментар: в області завершується будівництво футбольних полів зі штучним покриттям

Про це повідомив начальник управління молоді та спорту обласної держадміністрації Антон Волохов.

Наразі майданчики для занять міні-футболом побудовано в Міловському та Новоайдарському районах, Чмирівській об’єднаній територіальній громаді та на території смт Станиця Луганська.

Так, у минулому році міста та райони області в рамках реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» (42 м на 22 м) долучились до конкурсу проектів, який оголосило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

За умовами Конкурсу будівництво зазначених об’єктів передбачає співфінансування з державного та місцевих бюджетів. Загальна сума фінансування реалізованих в області проектів складає 6 млн гривень, з яких 3 млн гривень виділено з держбюджету.

«Питання відбудови інфраструктури, у тому числі й спортивної, є принциповим для обласної влади. Тож, вважаю, що ми вдало скористалися можливістю взяти участь у цьому конкурсі. Зазначу, що від Луганщини пройшли чотири проекти, будівництво яких, знаходиться на завершальній стадії. Наразі лишилось лише ввести ці об’єкти в експлуатацію та можна буде проводити змагання», – сказав Антон Волохов.