Архів новин

24 августа 2018

Із вдячністю захисникам незалежності. Обласний захід з нагоди найбільшого державного свята відбувся у Попасній

Цього року Україна відзначає 27-у річницю незалежності. Це найбільше державне свято особливо відчувається на Сході, де вже п’ятий рік триває російсько-українська війна.

На її передньому краї – у м. Попасній – сьогодні, 24 серпня, відбувся обласний урочистий захід з нагоди Дня незалежності України.

Терористи б’ють по мирним жителям

Так виглядає селище Врубівка Попаснянського району після сьогоднішнього артилерійського обстрілу російсько-окупаційними військами. Нехтуючи всіма міжнародними домовленостями, терористи  відкривають вогонь не по військових об’єктах, а по домівках мирних жителів.

Від поранень, отриманих унаслідок обстрілу загинув чоловік 1983 р.н. У нього залишилася дружина та двоє дітей.

Унаслідок артобстрілу с. Врубівка пошкоджено шкільні приміщення та чотири двоповерхові будинки.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди 27-ої річниці незалежності України

Дорогі земляки!

Сердечно вітаю вас з найбільшим державним святом – Днем незалежності України.

Що для мене означає незалежність? Це, перш за все, вдячність.

Вдячність поколінням українців, які боролися за нашу свободу, здобували її у боях, терпіли за свої переконання приниження, голод, тюрми і табори. Але вистояли і передали свою незламну волю нам.

Новини ООС: унаслідок ворожого обстрілу загинув мирний житель

Сьогодні, 24 серпня, внаслідок артилерійського обстрілу російсько-окупаційних військ с.Врубівка Попаснянського району загинув мирний житель. Це сталося біля 05 год ранку. Снаряд влучив прямо в будинок, де мешкала родина загиблого. Чоловік 1983 р.н. помер від отриманих поранень. У нього залишилася дружина та двоє дітей.

Унаслідок артобстрілу с.Врубівка пошкоджено шкільні приміщення та чотири двоповерхові будинки.